Σχετικά με εμάς

Η Robin4Arts είναι μια εταιρεία πολιτιστικών παραγωγών, που ιδρύθηκε από την Μαρία Παπαλάμπρου και τον Τάσο Αλεξόπουλο, ο οποίος υπήρξε Γενικός Διευθυντής έως το 2019.
Από το 2019, η Robin4Arts διευθύνεται από τη Μαρία Παπαλάμπρου, με έδρα το Βερολίνο και γραφεία στην Αθήνα.

Τα μέλη της Robin4Arts μετρούν 30 χρόνια εμπειρίας στη σύλληψη, παραγωγή, και υλοποίηση ενός ευρέος φάσματος καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, όπως ποπ, ροκ και κλασικές συναυλίες, θέατρο, μουσικό θέατρο, κινηματογράφο, καμπαρέ, φεστιβάλ, εργαστήρια, σεμινάρια, καθώς και custom events που καθιστούν την εταιρεία ειδική σε θέματα διοργάνωσης εκδηλώσεων στην Γερμανία αλλά και στην Ελλάδα.

Στόχος της ομάδας της Robin4Arts είναι να παράγει καλλιτεχνικά πρότζεκτ που αγαπά, στηρίζοντας ταλαντούχους καλλιτέχνες στους οποίους πιστεύει, προσεγγίζοντας κάθε παραγωγή με φροντίδα και επιμονή στην λεπτομέρεια.

Μαρία Παπαλάμπρου

Γενική διευθύντρια της Robin4Arts

H Μαρία Παπαλάμπρου έχει σπουδάσει Νομική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στη συνέχεια εξειδικεύτηκε στον τομέα των πνευματικών δικαιωμάτων με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Humboldt του Βερολίνου. Είναι ηθοποιός, απόφοιτος της δραματικής Σχολής του Ωδείου Αθηνών. Στο θέατρο έχει παίξει κλασικό και σύγχρονο ρεπερτόριο, έχει συμμετάσχει σε διεθνείς και ελληνικές κινηματογραφικές παραγωγές με σημαντικές πορείες σε φεστιβάλ ( Venice, Berlin) καθώς και σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές.
Έζησε με την οικογένεια της στο Βερολίνο για αρκετά χρόνια. Κατά την παραμονή της στο Βερολίνο άρχισε την ενασχόλησή της με τις παραγωγές συναυλιών και άλλων καλλιτεχνικών εκδηλώσεων και συνεργάστηκε με διεθνείς αστέρες της μουσικής σκηνής και του κινηματογράφου.
Την επιχειρηματική δραστηριότητα αυτή συνεχίζει μέχρι και σήμερα με την εταιρεία της ROBIN4ARTS. Από το 2019 έχει αναλάβει τη θέση της γενικής διευθύντριας της εταιρείας.

Τάσος Αλεξόπουλος

Ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής της Robin4Arts έως το θάνατό του, το 2019

Ο Τάσος Αλεξόπουλος σπούδασε ζωγραφική στη Σχολή Καλών Τεχνών στο Kassel της Γερμανίας. Έζησε στην Ελλάδα και στη Γερμανία.  Ως ζωγράφος πραγματοποίησε πολλαπλές εκθέσεις, ατομικές αλλά και σε συνεργασία με άλλους καλλιτέχνες σε όλο τον κόσμος, από την Γερμανία μέχρι την Ιαπωνία.
Πρόκειται επίσης, για τον άνθρωπο πίσω από μεγάλες καλλιτεχνικές παραγωγές που παρουσιάστηκαν στην Ελλάδα. 
Έζησε τα περισσότερα χρόνια της ζωής του στη Γερμανία και ταξιδεύοντας συνεχώς στον κόσμο, ήταν πάντα σε επαφή με την καλλιτεχνική πρωτοπορία την οποία δεν δίσταζε να παρουσιάζει στο ελληνικό κοινό.
Διοργάνωσε πάνω από 700 events, συναυλίες και Φεστιβάλ. Συνεργάστηκε με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου, παρουσιάζοντας την Berlinale στην Αθήνα για 3 χρόνια, καθώς και με τα μεγαλύτερα διεθνή Ινστιτούτα και Ιδρύματα. Στο βιογραφικό του συναντάμε συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως οι: Mick Taylor (Rolling Stones), Rick Wakeman (Yes), Steve Harley (Cockney Rebel), Roger Hodgson (Supertramp), Ritchie Blackmore (Deep Purple, Rainbow), Tangerine Dream, Public Enemy, The Stranglers, Deborah Harry, Blackmore’s Night, Jan Garbarek Group, Chick Corea & Gary Burton, Myriam Makeba, Chico & The Gipsies (Gipsy Kings), Bonnie Tyler, Φίλιππος Πλιάτσικας, Salif Keita, T.K.G. κ.α.
Λίγο πριν φύγει από τη ζωή, πραγματοποίησε ένα μεγάλο του όνειρο, μια απίστευτη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο  με τους αγαπημένους του φίλους,  Scorpions, και την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών. Οι Scorpions μέχρι και σήμερα λένε, πως αυτή η συναυλία ήταν μία από τις σημαντικότερες στιγμές στην καριέρα τους!